O kompaniji2023-02-21T09:44:24+00:00

Konstruktel: Konstruktivno, kompletno, kvalitetno…

Izgradnja električnih i telekomunikacionih vodova, građevinski projekti niske gradnje, i najrazličitije instalacije…

Trenutni kapaciteti Konstruktela su 1000-1200 portova mesečno.

Principom “ključ u ruke”, regionalna kompanija Konstruktel, sa sedištem u Beogradu, svojim klijentima omogućava kompletna projektna rešenja, i njihovu kvalitetnu realizaciju na infrastrukturama od komunlanog značaja. Pored projektovanja i izgradnje optičke telekomunikacione infrastrukture i elektroinstalacija, prepoznati smo i kao pouzdani partneri građevinskih investitora, pri izgradnji saobraćajnica i niske gradnje.

Kao izvođači radova i poslovni partneri, u Konstruktel timu imamo znanje, iskustvo i zanat u rukama koji nam dozvoljava da realizujemo sigurnu i celovitu uslugu kablovskim i telekomunikacionim operaterima, komunalnim službama i investitorima na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Rukovodioci, iskusni inženjeri i menadžeri Konstruktela, zajedno sa kompaktnim timom profesionalaca na terenu i adekvatnom mehanizacijom, garantuju da će svaki izazov biti rešen na konstruktivan i brz način, što potvrđuju i sertifikati u okviru sistema menadžementa kvaliteta.

Trenutni kapaciteti Konstruktela su 1000-1200 portova mesečno.

Menadžment kompanije Konstruktel

„Naše poslovanje je zasnovano na dugogodišnjem iskustvu na različitim projektima, koje smo, zajedničkim snagama, do sada uspešno realizovali.“  Menadžment Konstruktela

Menadžment

Vozni Park

20

Teretnih vozila

5

Kamiona

4

Kombija

2

Mini bagera

2

Mini-utovarivač

8

Putničkih vozila

Go to Top